Βιογραφικό

Είμαι η Κωνσταντίνα Βουδούρη! Είμαι Κλινική Διαιτολόγος / Διατροφολόγος και έχω σπουδάσει την τέχνη της μαγειρικής .

Τελειώνοντας το πρώτο μου πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (2010-2013), αποφάσισα να μάθω την τέχνη της μαγειρικής.
Φοίτησα στη σχολή Le Cordon Bleu στο Λονδίνο (2013-2014) όπου και πήρα πολύτιμες γνώσεις, εμπειρία και πειθαρχία.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου αλλά και τα επόμενα χρόνια, ασχολήθηκα πολύ με την υγιεινή μαγειρική και την εναλλακτική ζαχαροπλαστική.
Χρησιμοποιώντας αγνά και θρεπτικά υλικά κατάφερα να δημιουργήσω υγιεινές συνταγές που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από αυτές που έχουμε συνηθίσει.

Το πάθος μου για την επιστήμη και το τι θα πει πραγματικά θρεπτικό φαγητό με οδήγησε στο τρίτο μου πτυχίο της κλινικής Διαιτολογίας (2016-2020). 

Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου, έκανα την πρακτική μου άσκηση ως Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος στην Αθήνα, στο Γενικό Νοσοκομείο Αλεξάνδρα καθώς και στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας.

Το 2020 αποφοίτησα από το Queen Margaret University με τίτλο σπουδών BSc Dietetics (Hons). Η πτυχιακή μου εργασία με τίτλο «Η σύνδεση μεταξύ των συνθηκών και της διάρκειας του ύπνου με την παχυσαρκία» βαθμολογήθηκε με άριστα.

Με στόχο την συνεχή και έγκυρη ενημέρωση μου, λαμβάνω μέρος σε πανελλήνια και παγκόσμια συνέδρια και σεμινάρια με θέμα τη Διατροφή και την Υγεία. Διαβάζω και ενημερώνομαι για τις πιο πρόσφατες μελέτες στο χώρο της διατροφής!

Με όλα τα εφόδια από τις σπουδές μου και το συνεχές διάβασμα έχω καταφέρει να αποκτήσω (δεν σταματάμε ποτέ να μαθαίνουμε) όσο το δυνατόν περισσότερες γνώσεις μπορώ σχετικά με την ισορροπημένη διατροφή, την συμπεριφορά, τις συνήθειες αλλά και την σχέση μας με το φαγητό και να τις ¨παντρέψω¨ με την μαγειρική.  

Το 2022 απέκτησα την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος για το επάγγελμα του Διαιτολόγου-Διατροφολόγου και ξεκίνησε η επαγγελματική μου πορεία.

Αυτήν την περίοδο, παρακολουθώ σεμινάρια που αφορούν την επιστήμη της διαιτολογίας, αρθρογραφώ στο αθλητικό site sports3 και συνεργάζομαι με εταιρίες θρεπτικών τροφίμων που προωθούν την υγιεινή διατροφη!
Μπορείτε να βρείτε επιπλέον θρεπτικές συνταγές μου στο Instagram μου αλλα και στο site της επιχείρησης Wild Souls, καθώς και να δοκιμάσετε δικά μου θρεπτικά σνακ στο ίδιο το μαγαζι!

Στη σελίδα αυτή θα βρείτε τις δημιουργίες μου, τις θρεπτικές συνταγές μου αλλά και άρθρα / συμβουλές σχετικά με τη διατροφή μας.

Copyright © Kona's Food Creations. All rights reserved.
Handmade with by Fivos Avgerinos.